Vakantie is weer voorbij

Augustus en dus ook de vakantie is weer (bijna) voorbij en de scholen gaan weer beginnen. Het lijkt wat vroeg, maar het is weer tijd om voorbereidingen te gaan treffen voor Halloween en zelfs ook voor Kerst. Maar het is belangrijk om nu alvast na te gaan denken met wat voor verpakkingen uw producten zo feestelijk mogelijk te verpakken met Halloween (wat op 31 oktober gevierd wordt) en vooral natuurlijk ook in de feestmaand december. Ook in verband met levertijden is het zaak om op tijd te beginnen en zo problemen later in het jaar te voorkomen.

Halloween

Organzazakjes.be heeft op Halloween pagina het hele assortiment Halloween organza zakjes staan. Deze zakjes hebben een leuke opdruk of print met Halloween figuren zoals heksen en pompoenen.

Organza zakjes Halloween – ADB Products – Organzazakjes.be

Kerst

Op de Kerst cadeau zakje pagina staat het hele assortiment Kerst organza zakjes, katoenen zakjes en andere verpakkingen met kerst of winter thema bij elkaar. Op onze Kerst pagina kunt u de kerst cadeau zakjes eenvoudig online bestellen.

Hieronder ziet u de katoenen kerst cadeau zakjes met een print met zwarte sterren. Daarnaast ook één van de goedkoopste zakjes uit ons assortiment van maar 0,35 EUR: Het zwarte organza zakjes met zilveren sterren, 

Klik op de plaatjes om ze direct online te kopen of ga naar de Kerst pagina waar u nog veel meer kerst organza zakjes met leuke kleuren en printjes en ook katoenen zakjes kunt vinden.

Organza zakje Halloween

Zwarte organza zakjes Halloween met een zilveren print.
De zilveren geprinte figuren op de zakjes zijn typische Halloween figuren zoals pompoenen en heksen. 0.45 Eur.

Katoenen zakje met sterren voor kerst

Speciaal voor kerst: Katoenen kadozakjes met een print van zwarte sterren.
Leuk om als kerst cadeau verpakking te gebruiken. 0.65 Eur.

Kerst organza zakjes zwart met zilveren sterren

Zwarte organza zakjes bedrukt met zilveren sterren. 
Deze goedkope organza zakjes kosten maar 0.35 Eur.