Feestdagen 2020

“De feestdagen komen eraan, wij bereiden ons voor, jij ook?

Het lijkt misschien nog ver weg, maar het is al bijna Sinterklaasavond. Bestel je dit jaar cadeautjes online? Dan is het goed om te weten dat het vanwege corona nóg drukker is met online bestellingen dan normaal. We verwachten met de feestdagen een recordaantal aan pakketten. Wees dus voorbereid en bestel op tijd”.

Bovenstaande schreef PostNL op hun website. ADB products – Organzazakjes.be schreef hier ook al over op 27 september. En ook op de website van bpost is informatie te vinden over de dienstverlening en de impact van Corona op de diensten. Waar het normaal altijd al erg druk is in deze tijd van het jaar bij de postbedrijven, is de verwachting dat het dit jaar door de omstandigheden met Covid-19 nog drukker zal zijn.

Dus nogmaals, wees op tijd met bestellen van uw organza zakjes of katoenen kerst geschenkzakjes. Want juist in deze lastige tijd met Covid-19 is het belangrijk om uw producten net even met wat meer aandacht te verpakken.  
Hieronder hebben we nog een paar voorbeelden van onze Kerst organza zakjes. Kijk eens naar de Winter print organza zakjes. Deze organza zakjes hebben een satijnen rand met een printje van sneeuwvlokken. Deze zakjes hebben we in vier leuke kleuren en in twee maten. Koop deze zakjes los per kleur, of als mix verpakking waarin alle vier de kleuren verpakt zijn.
Is dit niet wat u zoekt? Kijk dan verder op onze Kerst pagina waar u nog veel meer Kerst cadeau zakjes in organza en katoen in verschillende kleuren, maten, soorten en prijzen kunt vinden.

Organza zakjes Winterprint

Maat 6 – aubergine. Deze zakjes zijn verkrijgbaar in twee maten en vier kleuren. kijk verder op de Kerstpagina.

Organza zakjes winterprint

Maat 3: afmeting: 7,5 x 10 cm
Mix van vier kleuren: Rood, goud, zilver, aubergine.
€ 0,45 per stuk.

Organza zakjes winterprint

Maat 6: afmeting: 11 x 17,5 cm
Mix van vier kleuren: Rood, goud, zilver en aubergine.
€ 0,60 per stuk.