Halloween

Op 31 oktober 2020 is het Halloween. Dit feest wordt steeds populairder in Nederland en België. Al zal het dit jaar helaas wat anders gaan ten op zichte van eerdere jaren. Zo heeft bijvoorbeeld Walibi Belgie besloten om alle Halloween activiteiten dit jaar te schrappen. Door het coronavirus kiest het Belgische pretpark ervoor om Halloween in 2020 volledig over te slaan. (Bron). Op andere plaatsen worden wel voorbereidingen genomen om Halloween te vieren, maar vaak zal dat in aangepaste vorm zijn.

Halloween kan natuurlijk ook thuis gevierd worden als je de drukte wilt vermijden. We moeten in deze lastige tijd er dan ook maar het beste van te proberen te maken. Om het toch een extra feestelijk tintje te geven heeft Organzazakjes.be organza zakjes in een Halloween thema. Deze leuke organza zakjes hebben printjes met pompoenen, heksen en spinnenwebben. Leuk om hier de snoepjes in te doen voor de kinderen die langs de deur komen, of voor als je Halloween thuis wilt vieren voor de kinderen thuis.

Speciaal voor Halloween hebben we een pagina gemaakt waar alle zakjes met Halloween thema bij elkaar staan. Ga nu naar de pagina of klik op één van de Halloween organza zakjes hieronder om de zakjes te bestellen.
Prijzen vanaf 0,45 Eur per zakje.

Organza zakje Halloween
Organza zakjes Halloween - lintje met pompoenen