Kerst 2020 en verzend info

Info over levertijd

ADB products – Organzazakjes.be doet niet aan “dropshipping” waarbij u vaak lang moet wachten op uw bestelling. Wij leveren al onze organza zakjes en andere cadeau verpakkingen uit voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren, maar wacht niet met bestellen tot het laatste moment!

In de laatste maanden van het jaar is het altijd druk bij de postbedrijven zoals PostNL en bpost. Als u voor 15:00 uur met behulp van één van de betaalmethodes zoals KBC, Ideal of Bancontact bestelt, dan bieden wij de bestelling organza zakjes of andere cadeau zakjes dezelfde dag aan PostNL voor verzending. Daarna moeten we het verder overlaten aan PostNL en bpost, en hebben wij geen invloed meer. Daarom kunnen wij in drukke tijden (zoals voor de feestdagen) helaas niet garanderen dat de “organza zakjes vandaag voor 15:00 uur besteld morgen in huis” zijn. Maar binnen twee dagen moet u over het algemeen wel uw bestelling in huis hebben. Kortom, wees dus op tijd met bestellen!

Tip voor Kerst 2020

Speciaal voor kerst hebben wij organza zakjes met een striklintje waarop Merry Christmas geprint staat (zie ook detail foto onder deze tekst). Deze zakjes hebben we in verschillende maten:

  • Maat 6 (11 x 17 cm met een linthoogte van 13.5 cm) 0.60 Eur p/s.
  • Maat 7 (18 x 22.5 cm met een linthoogte 17 cm) 0.75 Eur p/s.
  • Maat 7XL (ca. 16 x 38 cm met een linthoogte van 29 cm) 0.85 Eur p/s.
  • Envelop rechthoekig (ca. 24 x 14 cm) 0.75 Eur p/s.
  • Envelop vierkant (ca. 17,5 x 17,5 cm) 0.75 Eur p/s.

De organza zakjes met het Merry Christmas striklintje in maat 6, 7 en 7XL zijn in een vierkleuren mix verpakking te krijgen. Waarbij de maat 7XL vooral goed te gebruiken is als fles verpakking. De Organza enveloppen rechthoekig en vierkant zijn alleen in zilver te verkrijgen. De enveloppen zijn goed te gebruiken voor o.a. cadeaubon verpakking. Kijk snel verder op onze Kerst pagina waar we al onze kerst cadeau zakjes bij elkaar hebben staan. Of ga direct naar het zakje van uw keus door op onderstaande foto’s te klikken.

Merry Christmas maat 6

0.65 Eur p/s

Merry Christmas maat 7

0.75 Eur p/s

Merry Christmas maat 7 XL

0.85 Eur p/s/

Organza envelop vierkant

0.75 Eur p/s

Detail foto van het merry Christmas lintje

Organza envelop rechthoekig

0.75 Eur p/s