20 oC en toch al nadenken over kerst?

Hoewel het nog maar augustus is en de buiten temperatuur nog boven de 20 oC is, is het toch al goed om na te denken over welke verpakkingen u gaat gebruiken om u producten of presentjes zo aantrekkelijk en feestelijk mogelijk te verpakken voor de feestdagen in december. Organzazakjes.be heeft op de Kerst cadeau zakje pagina het hele assortiment Kerst organza zakjes, katoenen zakjes en andere verpakkingen met kerst of winter thema bij elkaar geplaatst. Op onze Kerst pagina kunt u de kerst cadeau zakjes eenvoudig online bestellen.

Hieronder ziet u de katoenen kerst cadeau zakjes met een print met groenen bomen. Daarnaast ook een van de goedkoopste zakjes uit ons assortiment: Het zwarte organza zakjes met zilveren sterren, het hoeft dust niet veel te kosten. Deze mooie zakjes kosten maar 0.35 Eur!

Klik op de plaatjes om ze direct online te kopen of ga naar de Kerst pagina waar u nog veel meer kerst organza zakjes met leuke kleuren en printjes en ook katoenen zakjes kunt vinden.

KERST CADEAU ZAKJES

Organza zakjes zwart met
zilveren sterren
Afmeting van circa 6.9 x 9.5 cm
0,35 Eur

KERST CADEAU ZAKJES

Organza zakjes turquoise met gouden engeltjes en sterren Afmeting ca. 9,5 x 11,5
0,45 Eur

KERST CADEAU ZAKJES

Katoenen cadeau zakjes met groene bomen
Afmeting is 12,5 x 17 cm
0,75 Eur