Doopsuiker zakjes

Bij de viering van de geboorte van een kindje hoort vanzelfsprekend het uitdelen van doopsuikers. Familie en vrienden die langskomen om de ouders te feliciteren en het baby’tje te bewonderen, krijgen zo een leuk aandenken. Organzazakjes.be heeft een speciale collectie samengesteld van passende verpakkingen voor doopsuikers. Zoals de babyblauwe, babyroze en ivoorkleurige cadeauverpakkingen met afbeeldingen van babyvoetjes en babyhoofdjes. Daarnaast hebben we natuurlijk nog veel meer leuke organza zakjes maar ook stoffen zakjes en organza buideltjes in roze en blauwe kleuren, op deze pagina vind je een selectie van onze doopsuikerverpakkingen.

De speciale cadeauzakjes zijn natuurlijk niet alleen voor doopsuikers voor de kraamvisite te gebruiken. Ook voor traktaties welke de trotste grote broers of zussen mogen uitdelen zijn de organza verpakkingen zeer geschikt. Of organiseert u een babyshower of babyborrel? Denk dan bijvoorbeeld aan het verpakken van traktaties, een klein cadeautje of aandenken voor de gasten in een van onze organza zakjes. Daarnaast kunt u de uitnodigingen voor deze feestjes natuurlijk in een mooie, feestelijke organza envelop aanbieden!

Kiest u niet voor de traditionele snoepjes als doopsuiker, maar bijvoorbeeld een badeendje, flesje, kaarsje of knuffeltje, ook dan hebben we een passende verpakking voor uw geboortebedankje! Kijk hiervoor bijvoorbeeld naar onze standaard organza zakjes in twaalf maten. Zo goed als alle standaard zakjes zijn leverbaar in roze of lichtblauw.

Doopsuiker organza verpakking babyhoofdje - Lichtblauw
Organza zakjes polka dots
Doopsuiker verpakking babyvoetjes - roze