Huwelijksbedankjes, een mooie traditie

Huwelijksbedankjes zijn een oude, mooie traditie. Waarbij dit vroeger traditioneel vijf bruidssuikers waren, die symbool staan voor liefde, trouw, geluk, voorspoed en vruchtbaarheid, kun je tegenwoordig honderden tips vinden voor leuke, originele, ludieke of groene bedankjes.

Met een bedankje of cadeautje dat aan het einde van de trouwdag wordt gegeven, spreekt het bruidspaar hun dank uit aan de gasten die de mooie bruiloft met hen meebeleefden.

Eetbare bedankjes, zoals bruidssuikers of uw persoonlijke variant daarop, kunnen ook een blijvend aandenken zijn, door te kiezen voor een mooie verpakking die jullie en je gasten kunnen bewaren als herinnering. Op deze pagina vindt u onze selectie van cadeauzakjes en organza zakjes om uw bedankje te verpakken en deze zo een feestelijke en toepasselijke uitstraling te geven. Zoals de cadeauzakjes met geborduurde trouwringen en de organza zakjes in bruid- en bruidegomsstijl. Of een luxe organzazakje met pailletjes of veertjes. Blader door onze collectie om te zien wat past bij het thema van uw bruiloft.

Kiezen jullie toch voor een heel ander cadeau om jullie trouwgasten te bedanken, neem dan ook een kijkje op onze overige pagina’s. We hebben een grote collectie organza zakjes in allerlei vormen en maten. Dus ook als jullie je gasten een plantje meegeven, een gepersonaliseerde cd, een flesje bubbels om nogmaals te proosten op jullie huwelijk, hebben wij een passende en feestelijke verpakking voor jullie bruiloftsbedankje.

Organza zakje - bruidegom - huwelijksbedankje
Organza zakjes bruid - huwelijksbedankje
Organza zakje met veertjes zwart maat 3
Organza zakje met veertjes wit maat 3