Vaderdag cadeauverpakkingen

Het is vanaf 11 mei weer mogelijk om in België te shoppen. Let wel: Dit mag alleen op uw eentje, een mondmasker is niet verplicht. Wel zegt minister Nathalie Muylle (CD&V): “We beseffen dat de maatregelen inspanningen vragen van zowel handelaars en klanten, maar ze zijn noodzakelijk om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We vragen uitdrukkelijk dat mensen winkelen in functie van wat ze nodig hebben. Het is niet de bedoeling dat mensen gaan funshoppen met de hele familie. We rekenen erop dat iedereen solidair is en de maatregelen opvolgt.”
(Bron: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200506_04947789).

Op de tweede zondag van juni (in 2020 op 14 juni) is het Vaderdag in België. In Nederland is het een week later. Zoals u al eerder las op deze website wordt in de regio Antwerpen en de Kempen gevierd op 19 maart.

Zoals we hierboven al aangaven kunnen de Vaderdag cadeautjes dus weer in de winkels gekocht worden. Maar of u uw producten nu online of in een winkel verkoopt, als u uw artikelen aanbiedt in een mooi zakje of tasje geeft u het net iets extra’s. Organzazakjes.be heeft voor Vaderdag mooie en luxe organza zakjes en tasjes om uw producten in te verpakken.  Wij hebben voor u onze mooiste Vaderdag cadeauverpakkingen bij elkaar op de Vaderdag pagina geplaatst. Zie ook onderstaande voorbeeld foto’s.  

organza cadeaubon enveloppen
Organza cadeauverpakking met vierkante bodem
Organza tasje type 105 zwart