Nieuwe product foto’s maat 8 en 9

Organzazakjes.be heeft weer nieuwe product foto’s gemaakt en toegevoegd aan de website. Het gaat om de organza zakjes maat 8 en maat 9.
De afmetingen van deze zakjes zijn:

Maat 8:
Afmeting is circa 20 x 25 cm met het aantreklintje op 20 cm. Deze zakjes in maat 8 zijn onze op een na grootste maat organza zakjes en ze zijn leverbaar in bordeaux, lichtblauw, donkerpaars, ivoor, wit, roze, lila, zilver en rood.

Maat 9:
Afmeting is circa 25 x 30 cm en het aantreklintje zit op 25,5 cm.
Deze organza zakjes in maat 9 zijn onze grootste maat en zijn leverbaar in 5 verschillende kleuren: Donkerpaars, lichtblauw, rood, wit en zilver.

Op de nieuwe product foto’s zijn de zakjes nu afgebeeld met diverse producten erin, zodat u een beter idee krijgt van de afmeting en wat erin zou kunnen passen.
Maat 8 bordeaux is bijvoorbeeld afgebeeld met twee crème verpakkingen van 14 x 4 x 4,5 cm.
De twee flesjes in de lichtblauwe organza zakjes maat 8 zijn 12 cm hoog. Hier ziet u dat er nog voldoende ruimte over is.
Het paarse organza zakje maat 9 bevat drie verpakkingen. Het grootste doosje is 18.5 x 5 x 6,5 en het linker doosje is 14 x 4 x 4,5. Recht staat dan nog een klein doosje. Vergelijkt u dit eens met de hierboven beschreven bordeaux verpakking met de twee doosjes met crème verpakkingen.

bordeaux organza zakjes maat 8
lichtblauwe organza zakjes maat 8
Paarse organza zakjes maat 9