Nieuw op de Moederdag pagina

Organzazakjes.be heeft nieuwe verpakkingen aan het Moederdag overzicht toegevoegd: Doorzichtige verpakking type 100 en organza tasjes.

Type 100 is een vierkante doorzichtige verpakking met een top van organza en afgewerkt met satijn. Deze geschenkverpakkingen zijn speciaal bedoeld om cosmetica of andere beauty producten te verpakken. Maar ook andere artikelen zijn natuurlijk mogelijk. Hiermee kan u uw producten mooi verpakken en geeft het een extra luxe uitstraling. De afmeting van deze luxe doorzichtige geschenkverpakking is:
Hoogte tot rand 9 cm
Bodem is 6 x 6 cm.
Type 100 is leverbaar in vijf kleuren: Paars, lila, goud, zilver en ivoor.
Prijs is 1,09 EUR

De organza tasjes zijn natuurlijk ook erg leuk om voor Moederdag te gebruiken. De tasjes zijn 15 cm hoog, en de voorgevormde bodem is circa 10 x 5 cm. De organza tasjes zijn leverbaar in de kleuren goud, paars, lila en fuchsia en kosten maar 0,75 EUR per stuk!

Kijk snel op de Moederdag pagina voor voorbeelden en om de tasjes en verpakkingen type 100 online te bestellen zodat u op tijd uw producten mooi verpakt (online) kunt aanbieden. Voor je het weet is het 10 mei!

Type 100 doorzichtig met bodem
Gouden organza tasjes