Cadeau zakjes voor Pasen

Pasen is een belangrijk christelijk feest in het kerkelijk jaar, volgend op de Goede Week. De Goede Week is de week waarin In Witte Donderdag en Goede Vrijdag worden gevierd. Christenen vieren met Pasen dat Jezus opgestaan is uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging. Pasen duurt twee dagen en wordt gevierd op een zondag en maandag. Beide dagen worden wel afzonderlijk eerste en tweede paasdag of paaszondag en paasmaandag genoemd. Dit jaar valt Pasen op 12 en 13 april.

Met Pasen zijn er verschillende tradities. Op onderstaande websites kwam ik leuke tradities tegen:
https://www.ef.be/nl/blog/language/8-superleuke-paastradities-wereldwijd/ en
https://www.veldverkenners.be/pasen-12-leuke-paastradities-op-een-rij

Een bekende traditie is bij ons natuurlijk paaseieren zoeken. Dit heeft oorspronkelijk niet echt iets met christelijk Pasen te maken, en is een duidelijk voorbeeld van hoe voorchristelijke elementen vermengd worden met een christelijk feest. Volgens Wikipedia (https://nl.wikipedia.org/wiki/Paasei) is een paasei een versierd ei of chocolade-ei, dat op sommige plaatsen met Pasen wordt verstopt. Het verstoppen stamt uit de Germaanse traditie om eieren, als symbool van vruchtbaarheid, in akkers te begraven zodat deze akkers op hun beurt vruchtbaar zouden worden.

ADB Products – Organzazakjes.be heeft diverse leuke organza zakjes en tasjes om chocolade paaseitjes in te verpakken. Deze organza zakjes hebben we in leuke voorjaarskleuren. Als u deze zakjes vult met kleine paaseitjes kunt u ze bijvoorbeeld als geschenkje aan uw klanten geven in de tijd voor Pasen. Of gebruik ze om de paaseitjes in te verpakken om aan uw kinderen of kleinkinderen te geven.  Hieronder hebben we een paar leuke voorbeelden bij elkaar gezet. Klik op onderstaande foto’s of blader op uw gemak rond op onze website om leuke en originele paas geschenkjes te maken om uw klanten of familie te verrassen.

Doorzichtig tasje met hengsels van satijn - Leuk voor Pasen!
organza zakjes maat 3 lila
Cadeaubon envelop paars