Vaderdag Antwerpen

Vaderdag wordt in België gevierd op de tweede zondag van juni. Alleen in de regio Antwerpen en de Kempen wordt Vaderdag ook gevierd op 19 maart. Dit is de feestdag van Sint Jozef, de pleegvader van Jezus. Sint Jozef wordt beschouwd als het ideaalbeeld van de vaders.
19 maart was trouwens de oorspronkelijke dag waarop in tal van streken het vaderschap geëerd werd. Sint Jozef wordt namelijk beschouwd als het ideaalbeeld van de vaders. Sint Jozef was de man van Maria en de (wettige) vader van Jezus.
(Bron: https://www.wettelijke-feestdagen.be/Feestdagen/Vaderdag.aspx en https://www.beleven.org/feest/heilige_jozef)

Op Vaderdag krijgt vader ontbijt op bed en kleine kinderen geven dan een knutselwerkje wat ze op school hebben gemaakt. Verder krijgt papa natuurlijk typische Vaderdag cadeaus zoals aftershave, sokken, een DVD, elektronische mannen gadgets of gewoon een cadeau bon.
Deze cadeaus kunt u natuurlijk leuk verpakken in organza zakjes en tasjes of andere cadeauverpakkingen van organzazakjes.be. Speciaal hiervoor hebben we een overzicht gemaakt met cadeau zakjes waarvan wij denken dat ze heel goed voor Vaderdag te gebruiken zijn.

Kijk snel en koop online op de Vaderdag pagina.

Organza tasje type 105 zwart