Nieuwe cadeau zakjes

We hebben weer diverse nieuwe cadeau zakjes toegevoegd aan onze webshop. Zie onderstaand overzicht en afbeeldingen:

Organza zakjes met een stoffen randje met stippen:

Deze stippen worden ook wel Polka dots genoemd. Vooral de rode zakjes met witte stippen zijn natuurlijk erg leuk voor bij voorbeeld een feestje in een sprookjes of kabouter thema.
De Polka dots zakjes hebben we in twee maten. Maat 6 (ca. 12 x 17.5 cm) is alleen leverbaar in het rood. Maat 3 (ca. 7,5 x 10 cm) hebben we in 5 kleuren.

Organza zakjes met een geruit randje van stof:
Deze cadeau zakjes hebben we in twee maten (3 en 6) en beide maten zijn in vijf kleuren te verkrijgen. Deze zakjes zijn natuurlijk voor vele gelegenheden te gebruiken. De roze en lichtblauwe zijn perfect om als geboortebedankje te gebruiken. De zwarte bijvoorbeeld voor vaderdag. Omdat het zakje zelf doorzichtig is, is het geschenk of product wat u wilt verpakken goed zichtbaar. Het geruite randje geeft net iets extra’s dan het standaard organza zakje.

Stoffen cadeau zakjes met ruitjes:
De geruite cadeau zakjes zijn net als bovenstaande zakjes in twee maten leverbaar. Maat 3 en 6.
Beide maten zijn in 5 kleuren leverbaar: Roze, lichtblauw, rood, zwart en lila. Deze cadeau zakjes zijn niet doorzichtig waardoor het dus een verrassing is wat erin zit, als u iets cadeau geeft. Net als de zakjes met een geruit randje zijn ook weer de roze en lichtblauwe zakjes prima te gebruiken als geboortebedankje.

Wat kosten nu deze zakjes?
Maat 3 is 0.45 EUR per stuk
Maat 6 is 0.60 EUR per stuk.

Kijk snel op de Overige organza- en cadeau pagina om ze online te bestellen. Of klik op één van onderstaande afbeeldingen.

Cadeau zakjes met ruitjes in twee maten en 5 kleuren
Polka dots - Rood met witte stippen
organza zakje met geruit randje van stof